opc_loader
Bij De Bandenman

Wie zijn wij:

Sedert 1890 zijn wij een zelfstandige onderneming ,in Familie verband vanaf November 1970 o.a. werkzaam in Auto banden sector, gericht op Nieuwe Truck en Bus banden, van hoog waardige Kwaliteit, prijzen welke een aanzienlijke kosten besparing op de banden kosten brengt voor de afnemer.

Wat kunnen wij nog meer voor U betekenen:

Indien gewenst leveren wij de banden gemonteerd en gebalanceerd op velgen tegen lage vergoeding, op uw ruilvelgen of op Koop Nieuwe , Gestraald of gespoten velgen tegen lage vergoeding, dit maak het voor U eenvoudig om banden te verwisselen, op elke gewenst moment zoals gebleken word deze service bijzonder op prijs gesteld en gewaardeerd.

Wat doen wij nog meer:

Dit jaar hebben wij ons leverings programma verder uitgebreid, gericht op Agrarische sector, leveren wij nu ook EM Banden voor Grondverzet bedrijven en Banden voor Kleine bus ( Sprinter) en Taxi bedrijven.

Onze doel:

Door scherpe inkoop en strakke kosten besparing  en organisatie in ons bedrijf is het mogelijk dat wij verdienen en toch kunnen leveren voor niet te benaderen prijzen welke een aanzienlijk voor deel brengen voor onze afnemers, de hardwerkende ondernemers.

Extra Service:

Door onze eigen vervoer, leveren wij FRANCO-HUIS.